Carregant...
 

Família De Pedro López

Avui nedant ja els dos amb xurro i sense agafar-me

Xavi Diumenge Febrer 24, 2019
Click to expand
Click to expand

 

Avui hem tornat a anar a la piscina del Club Natació Catalunya (CNC) - Can Toda, i hi ha hagut dues novetats:

(1) heu volgut anar caminant des de casa!

Jo només us he dit que era possible anar caminant des de casa, i que quan fóssiumés grans potser aniríem un dia, i heu vokgut fer-ho avui. Sobre tot tu, Sara. I dit, i fet. En la baixada per les escales des del mirador del Virolai, tu Sara t'has empenedit de la decisió, veient lo llarg que semblava el cami d'escales de baixada, però bé, desviant l'atenció, xino-xanó, hem arribat a l'esplanada de la porta del Parc Güell, i d'allà a la piscina en breu.

Per altra banda, avui t'has quedat sense energies tu,Biel, un parell de vegades. Quan ja faltava pocper arribar a la piscina, has dit que estaves molt cansat. I semblava que ho deies en serio. I a dins de la piscina petita, als 15' de ser a l'aigua, ja posaves una cara diferent de la teva, com si no t'ho estiguessis passant bé. I m'has dit que estaves cansat. I en breu em marxat, avui hem estat molt poca estona a la piscina.

 

(2) l'altre novetat d'avui és que tu també Sara ja t'has atrevit a nedar amb el xurro i manguitos sense agafar-me de les mans. T'ha costat, peròal final ho has acobseguit. Riebt, jugant: primer una ma lliure, i minuts més tard, has acceptat a anar sense agafar-me cap de les mans, com feia el Biel des de feia dies. Molt bé als dos!!! Estic super content de la progressió que esteu fent smile

 

Image Llavor: nom \ˈllavor\ : el principi d'alguna cosa que continua desenvolupant-se o creixent

Llavors de coneixement

Canvia l'Idioma