Carregant...
 

Família De Pedro López

Confinament

Xavi dilluns Juny 1, 2020

Moltes coses han passat en aquests mesos de confinament amb el coronavirus covid19.

Molts canvis.

Molts progressos.

No he sabut trobar temps per a escriure en els darrers mesos des de que la voragine de la vida a casa amb ells i el teletreball des de casa s'han convertit en la rutina. Per sort, si que he seguit fent algunes fotos i videos (i vosaltres també amb la camara de fotos semi-reflex de 10 augments optics amb la que heu estat practicant aquests mesos). Aquest material parlarà per si sol sobre alguns canvis i progressos.

Queda en el tinter el relat dels progressos evolutius vostres, menys pors, més autocontrol de la ira/ràbia teva Biel, més intent de manipulació i coacció teva Sara, més ganes teves de que mantinguessim converses tu i jo per la nit quan el Biel ja s'havia adormit, ...

Demà dimarts 2 de juny començo a anar presencialment a la feina un parell de dies per setmana, però serà dilluns i dimarts, els dies que ja em quedava a full treballant a casa matí i tarda (i sovint vespre fins tard), per comensar els dijous i divendres que no podia treballar gens a casa amb ells necessitant una mica d'atenció/cura/carinyo/afecte.

Estic molt content de lo bé que hem superat tots plegats el gruix d'aquesta etapa diferent, que espero que ara ja sigui coll-avall.

I en tres setmanes aprox s'espera que obrin la piscina del Parc del Creueta del Coll, iuhuuuuuu! :-)

Any diferent, però molt profitos, ara amb visió de perspectiva post-mesos-principals del confinament a casa.

Us estimo, Biel i Sara, Sara i Biel.

Image Llavor: nom \ˈllavor\ : el principi d'alguna cosa que continua desenvolupant-se o creixent

Llavors de coneixement

Canvia l'Idioma